Sopraan

Al sinds haar kindertijd zingt Marjon met groot enthousiasme. In koorverband begon dat rond haar zesde jaar met het kinderkoor van de kerk. Later volgde een gemengd koor, een meisjeskoor en een kamerkoor, waar veel ervaring werd opgedaan in koorzang, kennis werd gemaakt met klassieke koorwerken, en diverse kleine solorollen werden gezongen.

Momenteel studeert Marjon zang bij Pieter van Breugel. Eerder volgde Marjon privélessen bij Johannette Zomer, Leonore Engelbrecht en ontving ze stemvorming van Désiree Verlaan tijdens de Meerjarige Dirigentenopleiding. In haar Bacheloropleiding Koordirectie aan het Utrechts Conservatorium volgde ze bijvak zang bij José Lieshout en tijdens haar Master studeerde Marjon bij Dobrinka Yankova, hoofdvakdocent zang aan het Utrechts Conservatorium.

Regelmatig zingt Marjon als sopraansolist bij diverse koren. Hierbij zong ze de Matthäus en Johannes Passion van J.S. Bach, diverse cantates van Bach en Buxtehude, werken van componisten als Vivaldi, Mendelssohn (o.a Paulus), Mozart (o.a. Requiem), Holst, Schubert en Saint-Saëns. Ook zong ze de bekende sopraansolo uit het Miserere Mei van Allegri.

Als ensemblezanger zingt Marjon in verschillende samenstellingen, waaronder het professionele Ars Musica Kamerkoor, o.l.v. Patrick van der Linden.

Stemvorming bij koren is ook onderdeel van haar werkzaamheden. 

Aan verschillende leerlingen geeft Marjon privé-zangles. Deze lessen vinden plaats in Gouda.